Wie ben ik?

Floris Gerts

Van Swift tot het BMC Racing team

Vanuit het schaatsen maakte ik kennis met topsport. In de zomer fietste ik regelmatig maar toen 18 werd ben ik helemaal overgestapt naar het wielrennen en begonnen te koersen bij de beloften. In combinatie met een studie Geneeskunde aan de Universiteit in Leiden heb ik mijn wielercarriere weten uit te  bouwen van het ‘lokale’ L.R.T.V. Swift tot het voormalige World Tour BMC Racing Team. In al die jaren zijn veel dingen veranderd maar de passie is altijd hetzelfde gebleven. Ook in de toekomst zal deze passie voor het wielrennen blijven bestaan. 

Waarom nu trainer worden?

Door de jaren heen heb ik begeleiding gehad van enkele top trainers en coaches uit de wielerwereld. Vanuit de studie Geneeskunde heb ik geleerd altijd kritische vragen te stellen. Door deze kritische vragen heb ik overeenkomsten en verschillen gezien tussen de verschillende trainingsvormen en zo veel kunnen leren.
De laatste periode heb ik gemerkt het leuk te vinden om deze kennis en ervaringen te delen met mensen en ze te helpen met grote of kleine sportieve doelen.

NK Tijdrijden 2017
%d bloggers liken dit: